Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

- SZIVAROS.BLOG.HU -

Szivarokról, szivarkellékekről és szivarozással kapcsolatban.

- CIGAR TOWER -

2015. szeptember 20. 08:11 - Herr_Jürgen

03_1.jpg

 

044.jpg   Külső

      Nem véletlenül lett a dohányboltnak „Tower” az elnevezése, mivel egy könnyen felismerhető és valóban torony formájú épületről van szó. Megközelíthetősége a hármas metróval a legegyszerűbb, a Deák térre.

     Megjelenése látványos, modern és különleges. A bejárat kicsit rejtve van, mivel nem az utcával szembeni részen található, hanem pont az átellenes irányban, mondhatni hátul.

 

 

 

 

Belső (földszint)

     Belépve igen meglepő a kicsi tér, de a rendezett pultoknak és vitrineknek köszönhetően, a nagy mennyiségben felkínált és változatos termékek jól átláthatóak.

     Itt is lehet szivarokat válogatni egy, a pulton elhelyezett humidorból, de a hangsúly egyértelműen a további dohánytermékeken és a kiegészítőkön van. Természetesen különböző száraz szivarokhoz, rövid szivarokhoz és szivarkákhoz is hozzá lehet jutni.

 

Belső (emelet)

      Egy ívelt, felfelé vezető lépcsőn kell a szivarszobába továbbhaladni az egyik alkalmazott kíséretével.

      A falon szivaros portrékat lehet látni, illetve kis polcokon különböző szivardobozokat.

 

01.jpg

  Szivarszoba

     Ez az úgynevezett „walk in humidor”, miszerint több nagyméretű humidifikáló segítségével tartják fenn a szivarok számára szükséges páratartalmat.

     Érthető módon, maga a belső tér sokkal tágasabb mint a földszinti. A berendezés egyszerű, a dekoráció minimális, de nem is kell több annál, mint ami van. A remek világítást külön kiemelném. A középen elhelyezett nagyobb vitrin és a polcok könnyen megközelíthetőek, mindent jól lehet látni és nézelődés közben semmiben nem akad, vagy botlik meg az érdeklődő.

06.jpg     A szivarok saját, nyitott dobozaikból vannak kínálva. Ami a legfontosabb, hogy kézbe is vehetőek, közelebbi szemrevételezésre. Mindegyik darab szépen és igényesen van elhelyezve, a dobozok pedig rendezett sorokban követik egymást. Elrendezésük leginkább a származási országuk szerint van kialakítva (Kuba, Nicaragua, Dominikai - Köztársaság... stb.).

 

 

 

 

 

05.jpg     Maga a kínálat változatos és sokrétű, formában, méretben, illetve ízvilágban (különösen a kubai vonal). Kategóriájukat tekintve a legjobbak amik Magyarországon kaphatóak. Állaguk nagyon jó, nincs száraz szivar. Minden fogyasztó tud az ízlésének megfelelő szálakat találni, kezdők számára is bőven van miből válogatni.

Szivarvágók, szivartálak, csőtokok, gyújtók és további kiegészítők széles választéka áll a vásárlók rendelkezésére. A kínálat nagy, a minőség pazar.

     Humidorokból is nagy a kínálat. Az egyszerűbb daraboktól kezdve a limitált és számozott darabokig. Szépek és változatosak, sokáig el lehet gyönyörködni bennük.

 

Kiszolgálás

     Az alkalmazottak közvetlenek, rendkívül készségesek és ami a legfontosabb, hogy szakmai szempontból felkészültek. Ez napjainkban nagy ritkaság, de a Cigar Tower -nek ez az egyik erőssége. Dohányzással kapcsolatos témákban tájékozottak és naprakészek, legyen szó a szivarvilág újdonságairól, eseményeiről, személyeiről. A szivarokat kipróbálják, ezért is érdemes kikérni a véleményüket, tanácsokat, ajánlásokat kérni tőlük, vagy csak egy kicsit beszélgetni.

 

Összesítés

     A Cigar Tower atmoszférája magával ragadó. Ebben a rohanó világban végre nyugalomra és csendre találhat az ember a szivarszobában, miközben kedvére válogathat a különböző remek szivarok között. A külvilágról megfeledkezve, élvezettel gyönyörködhet a humidorokban, böngészhet a vágók, szivartálak és gyújtók színes kínálatában. Ha napjainkban lehetőség lenne arra, hogy a helyszínen szivarozzon a fogyasztó, akkor innen ki sem jönne.

     Határozottan jó érzés volt itt járni, és biztos vagyok benne, hogy amikor újra lehetőségem lesz rá, visszamegyek.

ctlogo.png

- CIGAR TOWER HONLAP ÉS ELÉRHETŐSÉG LINK-

 

fb-art.jpg

- CIGAR TOWER FACEBOOK OLDALA -

 

                                                                  

                                         

 

 

 

 

 

komment
Címkék: cigartower
süti beállítások módosítása